Bilgi Paketi/Ders Katalogları ve OBS Kullanımı bilgilendirme toplantısı Canlı Yayınlanacaktır

25 Haziran 2019 Salı günü saat 14.00'da Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda Bilgi Paketi/Ders Katalogları ve OBYS kullanımı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Menteşe ilçesinde görevli tüm akademik personel ile okul sekreterlerinin ve öğrenci işleri ile ilgili idari personelin belirtilen tarih ve saatte toplantı yerinde, diğer ilçelerdeki personelin aşağıda linki verilen canlı yayın aracılığı ile toplantıya katılımları gerekmektedir.

Eğitim Programı

1-     Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünün Bologna süreci kapsamında ders müfredatlarının hazırlanmasında hassasiyet gösterilmesi gereken hususlar konulu eğitimi.

2-     OBYS’nin kullanımı ile ilgili konularda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından kullanıcıların bilgilendirilmesi ve kullanıcı görüşlerinin alınması.

(Canlı yayın başladığında aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz)

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme Tarihi : 26.06.2019 10:00:49 Okunma Sayısı : 4333