MSKÜ Yerleşke Harita Bilgi Sistemi geliştirilmiştir.

Yerleşke Harita Bilgi Sistemi merkez yerleşke ile ilçelerdeki okul ve birimlerin uydudan görünümlerini kapsamaktadır."Yandex" destekli harita görünümü ile öğrenci ve diğer kullanıcılar istedikleri binaya nasıl ulaşabileceklerini rahatlıkla bulabileceklerdir. Uygulama kapsamında Enstitüler, Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları,Rektörlüğe Bağlı Birimler, İdari birimler, Yemek&Kafeterya, Spor Salonları, Barınma, ATM, ve Duraklar harita üzerinde işaretlenmiştir.

Uygulamanın sağ bölümündeki birim adlarına tıklayarak ilgili birim hakkında Birim sorumlusu, Birim sekreteri, tel, fax, e-posta ve web adresi hakkında bilgi alınabilmektedir.

Uygulamaya mobil telefonlardan ve tablet bilgisayarlardan da ulaşılabilmektedir.

Bilgileri girilmiş olan birimlerdeki herhangi bir değişiklik veya yanlışlık ayrıca eklenmesi gereken birim adları var ise Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Uzman Güncel SARIMAN' a (Tel:12 38) bildirebilirsiniz.

Harita için tıklayınız...

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı