Araç Tanıtım Pulu Talep Sistemi

Üniversitemizin merkez ve ilçelerdeki tüm yerleşkelerine özel araçla girecek personel ve öğrencilerimizin güvenlik, trafik düzeni, otopark kullanımı ve giriş kontrolü hizmetlerinin düzenli bir şekilde yürütülebilmesi amacı ile Araç Tanıtım Pulu almaları önem arz etmektedir. Araç Etiketleri online sistem üzerinden başvuru yapılarak alınacaktır. Geliştirilen sistemde araç satış/satın alma gibi durumlar yaşandığı taktirde yeni etiket alma veya etiket numarasını iade etme gibi durumlar sisteme işlenmelidir.

Araç Tanıtım Pulu İstek sisteminde belirtilen hususlar tam ve eksiksiz olarak doldurularak, ehliyet ve ruhsat görselleri başvuru sistemine okunaklı bir şekilde taratılarak veya fotoğrafı çekilerek yüklenmelidir. Başvuru sırasında yüklenen belgeler incelendikten sonra kullanıcı E-Posta Yoluyla bilgilendirileceklerdir.

E-Posta Bilgilendirmesinin sonrasında Güvenlik Şubesinden araç etiketi imza karşılığı alınabilmektedir. E-Posta bilgilendirilmesi gelmeden Güvenlik Şubesine gidilmemelidir.

Araç etiketleri Eğitim Fakültesi Zemin Katta bulunan Güvenlik Bürosundan teslim edilecektir.

Sisteme giriş yapabilmek için: trafik.mu.edu.tr adresine tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 14.07.2016 13:10:31 Okunma Sayısı : 12140