Öğrenci İşleri Yönetim Modülü

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı kullanıcıları başta olmak üzere, Akademik Birim Öğrenci İşleri Memurları(Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, Enstitüler), Akademik Birim Sekreterleri, Bölüm Başkanları gibi Öğrenci Bilgi Sistemi kullanıcıları bu modülü kullanmaktadırlar. Modülde; öğrenci kayıt, ders kayıt, sınav tanımlama, ders açma, ders saydırma, ders şubelendirme, derse öğretim elemanı atama, öğrenciye danışman atama, harç tanımlama ve tahakkuk, mezuniyet işlemleri, müfredat işlemleri ve daha pek çok işlem modül kullanıcıları tarafından hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.
Yapılan her türlü işlem tarih-saat-kullanıcı-işlem kriterleri göz önüne alınarak kaydedilmekte ve yapılan hataların-değişikliklerin kim tarafından ne zaman yapıldığı kolayca bulunabilmektedir. Otomasyon web tabanlı olduğu için tüm kullanıcılar bahsedilen tüm işlemleri internet erişimi olan her yerden kolayca yapabilmektedir.

Öğrenci İşleri Yönetim Modülüne gitmek için tıklayınız...